Madero terapija 100% naravno, brez alergijskih reakcij!

Madero terapija (lesna terapija) je tehnika masaže s poreklom iz Kolumbije, ki temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih elementov, ki naredijo terapijo 100% naravno brez alergijskih reakcij. Madero terapija predstavlja zelo učinkovito masažo in je namenjena ljudem z lokaliziranimi maščobnimi oblogami, celulitom in problemom z zatekanjem vode.
Osnova te anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže, kar je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfne drenaže, imamo razen estetskega efekta tudi detoksikacijo in relaksacijo, zmanjšujemo obseg, pospešujemo metabolizem, odpravljamo toksine in izboljšamo videz celulita in tonus kože.
Madero terapija traja med 30 in 60 min, odvisno od predelov, ki jih želimo preoblikovati. Prednost anticelulitne madero terapije je v tem, da se lahko izvaja vsak dan, čeprav je najbolj priporočljivo vsaki drugi dan, da se lahko toksini izločijo iz telesa.
Učinek terapije se prične kazati na koži približno pri osmem tretmaju. Pri samih tretmajih pa je lahko prisotna tudi kakšna modrica.
Madero terapija se priporoča za: odpravo celulita, odpravo toksinov iz telesa, odpravo maščobe, zmanjšanje obsega, lepši tonus kože, za oblikovanje in dvig zadnjice.
Terapije ne izvajamo če ima klient zlom, tumor, nalezljive bolezni, infekcijske bolezni in akutna žilna in limfna vnetja.

Cena - samo 21 EUR

Akcija - 9 + 1 gratis + darilo Čarobne nogavice

Akcija - 5+1 obnovitveni tretma - priporoča se čez zimo

Akcija - dodatni 10% popust za upokojenke.